LEVERTIJD EN VERZENDKOSTEN

Bij AUTENTISK koop je bij een mens en niet bij een grote keten en een dag telt jammer genoeg ook maar 24 uren. 

Dit zorgt ervoor dat alles wat meer tijd in beslag neemt en de levertermijn maximum 10 werkdagen is. Zijn je bestelde artikelen sneller klaar, dan worden ze uiteraard sneller verstuurd. 

Heb je iets echt super dringend nodig, laat het dan even weten bij het uitchecken zodat ik hiermee rekening kan houden. 

 

Verzending

Artikelen besteld via onze webwinkel worden geleverd in België, Nederland en Frankrijk, waarbij de levering gebeurt door B-Post, DHL of DPD. 

Je krijgt een mailtje met een track-and-trace code van zodra je bestelling is afgerond en het pakketje is overhandigd aan de pakjesdienst. Vanaf dat moment ligt de levertermijn niet langer in onze handen en zijn wij dus niet verantwoordelijk voor vertragingen, maar alle info kan je opvolgen via de track-and-trace.

Je pakketje wordt met de grootste zorg gemaakt en dus ook verpakt, echter is AUTENTISK niet aansprakelijk voor beschadiging, diefstal of verlies van een pakketje tijdens de verzending. 

 

Een verzending vanuit AUTENTISK kost € 6.95.

Ben/ woon je in de buurt, dan kan je er uiteraard ook voor kiezen om je pakketje op te halen in Beveren-Waas.  

 

Retour

Ben je toch niet tevreden met je pakketje, dan kan je het tot 14 dagen na je aankoop retour sturen via dezelfde verzender als waarmee het door AUTENTISK is verstuurd. De kosten voor deze retour worden door de klant gedragen en kunnen op geen enkele manier op AUTENTISK verhaald worden. 

Dit geldt uiteraard NIET voor gepersonaliseerde artikelen. 

Van zodra de teruggestuurde artikelen in perfecte staat door ons zijn ontvangen, zal je het bedrag terugbetaald worden. 

 

Lees onze volledige Algemene Voorwaarden hier